VZWEETJE groepeert de Leuvense skatecommunity. In het indoor skatepark kunnen skaters hun beste flips, grabs en grinds showen. Meer dan 260 vierkante meter maagdelijk beton en een hoop vette toestellen staan klaar om het beest in elke skater naar boven te halen. Complete beginner, zotte pro of iets daar tussen? Iedereen is welkom.  contact: i nfo@vzweetje.be  openingsuren: wo: 13:00 - 23:00, do - za: 13:00 - 21:00

VZWEETJE groepeert de Leuvense skatecommunity. In het indoor skatepark kunnen skaters hun beste flips, grabs en grinds showen. Meer dan 260 vierkante meter maagdelijk beton en een hoop vette toestellen staan klaar om het beest in elke skater naar boven te halen. Complete beginner, zotte pro of iets daar tussen? Iedereen is welkom.

contact: info@vzweetje.be
openingsuren: wo: 13:00 - 23:00, do - za: 13:00 - 21:00

Bij BCB (of Boucif Custom Bikes) koop je custom bikes samengesteld uit tweedehands fietsen. Mooi spul dat gegarandeerd de koppen doet draaien op straat! Platte band of nieuwe remblokjes nodig? Ook voor onderhoud kan je bij BCB terecht.  contact:  boucifbikes@hotmail.com  openingsuren: di - vr 14:00 - 19:00 & za 13:00 - 18:00

Bij BCB (of Boucif Custom Bikes) koop je custom bikes samengesteld uit tweedehands fietsen. Mooi spul dat gegarandeerd de koppen doet draaien op straat! Platte band of nieuwe remblokjes nodig? Ook voor onderhoud kan je bij BCB terecht.

contact: boucifbikes@hotmail.com
openingsuren: di - vr 14:00 - 19:00 & za 13:00 - 18:00

ROOTS zorgt ervoor dat jongeren met een vluchtverleden (18+) hun wortels kunnen verankeren in Leuven. Roots heeft de bedoeling om vanuit vrijetijdsbesteding te werken naar het verbreden van deze jongeren hun netwerk. Hebben ze vragen rond tewerkstelling, wonen, computervaardigheden of andere, dan zijn ze bij Roots op het juiste adres. Samen met Jeroen, de jongerenpreventiewerker, gaan ze dan op zoek naar de juiste contacten,diensten en organisaties die rond deze thema’s werken.  contact:  jeroen.vangilse@leuven.be  openingsuren: wo en vr : 17:00 - 21:00

ROOTS zorgt ervoor dat jongeren met een vluchtverleden (18+) hun wortels kunnen verankeren in Leuven.

Roots heeft de bedoeling om vanuit vrijetijdsbesteding te werken naar het verbreden van deze jongeren hun netwerk. Hebben ze vragen rond tewerkstelling, wonen, computervaardigheden of andere, dan zijn ze bij Roots op het juiste adres. Samen met Jeroen, de jongerenpreventiewerker, gaan ze dan op zoek naar de juiste contacten,diensten en organisaties die rond deze thema’s werken.

contact: jeroen.vangilse@leuven.be
openingsuren: wo en vr : 17:00 - 21:00

 
SATE is een polyvalent, gedeeld atelier waar je materiaal en begeleiding vindt voor hout- en staalbewerking. Het sociaal atelier is een open ruimte waar je aan de slag kan gaan met passie voor materialen, enthousiasme om te ontdekken en de goesting iets te creëren. Je kan in Saté terecht voor workshops, eigen projecten of creaties Made by Saté.  contact:  info@sociaalatelier.be  gsm: 0473/43.22.64 openingsuren: wo - za 12:00 - 18:00 (wo tot 22:00)

SATE is een polyvalent, gedeeld atelier waar je materiaal en begeleiding vindt voor hout- en staalbewerking. Het sociaal atelier is een open ruimte waar je aan de slag kan gaan met passie voor materialen, enthousiasme om te ontdekken en de goesting iets te creëren.

Je kan in Saté terecht voor workshops, eigen projecten of creaties Made by Saté.

contact: info@sociaalatelier.be
gsm: 0473/43.22.64
openingsuren: wo - za 12:00 - 18:00 (wo tot 22:00)

VLOER 1 biedt repetitieruimtes en een DIY-opnamestudio aan aan de jonge Leuvense muzikant. Daarnaast bouwen ze een concertwerking uit waarbij beginnend muzikaal en organisatorisch talent ervaring kan opdoen. Op die manier stimuleren ze de verdere ontwikkeling van de muziekscène die Leuven te bieden heeft.  contact:  repeteren@vloer1.be  openingsuren: reservatie op aanvraag.

VLOER 1 biedt repetitieruimtes en een DIY-opnamestudio aan aan de jonge Leuvense muzikant. Daarnaast bouwen ze een concertwerking uit waarbij beginnend muzikaal en organisatorisch talent ervaring kan opdoen. Op die manier stimuleren ze de verdere ontwikkeling van de muziekscène die Leuven te bieden heeft.

contact: repeteren@vloer1.be
openingsuren: reservatie op aanvraag.

DEN DUW leert samen ondernemen. Den Duw leert jongeren met vallen en opstaan iets te ondernemen in hun leven, in een bedrijfscontext waar ze zelf verantwoordelijk zijn voor de resultaten. Elke weekdag maken zij verse soep vanuit hun keuken in STELPLAATS om te leveren aan scholen, bedrijven ... Naast de soep zullen ze ook al beginnen experimenteren met ijs maken, om zo aansluitend met het 'soepseizoen' te kunnen inspelen op de vraag naar ijs.  contact:  info@denduw.be  openingsuren: weekdagen 09:00 - 17:00 Leveringen op aanvraag.

DEN DUW leert samen ondernemen. Den Duw leert jongeren met vallen en opstaan iets te ondernemen in hun leven, in een bedrijfscontext waar ze zelf verantwoordelijk zijn voor de resultaten.

Elke weekdag maken zij verse soep vanuit hun keuken in STELPLAATS om te leveren aan scholen, bedrijven ...

Naast de soep zullen ze ook al beginnen experimenteren met ijs maken, om zo aansluitend met het 'soepseizoen' te kunnen inspelen op de vraag naar ijs.

contact: info@denduw.be
openingsuren: weekdagen 09:00 - 17:00
Leveringen op aanvraag.

 
SCHEEFDRUK i s het do-it-yourself zeefdrukatelier van jeugdhuis Sojo. Scheefdruk biedt een plek waar je ongegeneerd met zeven, rakels en inkten kunt experimenteren. Scheefdruk houdt op woensdag open atelier, geeft workshops en cursussen voor beginnende zeefdrukkers en gaat ook regelmatig mobiel voor workshops of evenementen.  contact:  scheefdruk@sojovzw.be  openingsuren: wo: 19:00 - 24:00

SCHEEFDRUK is het do-it-yourself zeefdrukatelier van jeugdhuis Sojo. Scheefdruk biedt een plek waar je ongegeneerd met zeven, rakels en inkten kunt experimenteren.

Scheefdruk houdt op woensdag open atelier, geeft workshops en cursussen voor beginnende zeefdrukkers en gaat ook regelmatig mobiel voor workshops of evenementen.

contact: scheefdruk@sojovzw.be
openingsuren: wo: 19:00 - 24:00