Zelf meedoen? 

STELPLAATS is nooit af.

Word deel van de golf die door Leuven raast en join team STELPLAATS.

Hoe? Voor de uitwerking van een ambitieus programma wil STELPLAATS thematische kernteams samenstellen. Groepen jonge, Leuvense pioniers die zowel inhoudelijk de juiste toon willen zetten als praktisch de handen uit de mouwen willen steken.

We leggen momenteel de focus op  (1) nightlife, (2) galerij en (3) vrijwilligerswerking. Denk je zelf nog aan iets anders? Laat het dan zeker weten.

Interesse? Lees hieronder even mee + vul het formulier helemaal onderaan in.
 

(1) STELPLAATS NIGHTLIFE

  OPENING @STELPLAATS

OPENING @STELPLAATS

STELPLAATS wil jonge Leuvenaars met een hart voor muziek de ruimte bieden om diverse muziekconcepten te realiseren.

Maar STELPLAATS wil dit mét overkoepelende visie doen en wil vooral niet de zoveelste Leuvense fuifzaal worden zonder ziel en ambitie.   

Daarom zoekt STELPLAATS naar een kernteam. Een groep van geëngageerde pioniers die samen willen nadenken hoe het concept concert en nightlife in STELPLAATS een respectvolle én kwalitatieve invulling kan krijgen.
 

(2) STELPLAATS GALERIJ

 INTO // OR TO @ STELPLAATS

INTO // OR TO @ STELPLAATS

STELPLAATS wil ruimte bieden voor beeldend kunstenaars en curatoren.

STELPLAATS wil op die manier Leuvense, jonge kunstenaars de kans geven om naar buiten te komen en zonder financiële druk artistieke concepten te realiseren.

In de ruwe en atypische ruimte wil STELPLAATS daarom een galerijwerking opzetten die het unieke karakter van het gebouw alleen nog meer in de verf zet.

Hiervoor zoeken we een kernteam van jonge trekkers die hier samen over willen nadenken en hun schouders willen onder zetten. Kunstenaars, kunstliefhebbers, curatoren of iedereen met een ziel voor Kunst in de breedste zin van het woord.

 

(3) STELPLAATS VRIJWILLIGERSWERKING

 © Birgit Sterckx

© Birgit Sterckx

Zin om ons af en toe te helpen bij de meest uiteenlopende taken? Van concert- of event opbouw tot het tappen op feestjes?
 
Word deel van de golf die door Leuven raast en join team STELPLAATS. Onze dank wordt uitgedrukt in drankbonnetjes, vrijwilligersfeestjes en/of andere exclusiviteiten!
 

snel! vul onderstaand formulier en in en get in touch. let's wave. 

Voornaam en Naam *
Voornaam en Naam